KEVÄT NÄKYY KELLARIKERROKSESSA

Muun myymälän ohella kevät alkaa pikkuhiljaa saapumaan myös kellarikerrokseemme. Sukset, monot ja luistimet vaihtuvat kesäliikuntatarvikkeisiin ja puutarhakalusteisiin. On kerrassaan ihanaa huomata vuodenaikojen vaihtelut myös muissa tuotteissa kun vaatteissa ja sisustustarvikkeissa, vaikka värien juhlaa onkin upea seurata.

Pienenä muistutuksena siis kellarikerroksestamme. Kaikenlaiset harraste- ja liikuntavälineet ovat enemmän kuin tervetulleita 30 päivän ajaksi meille. Myös huonekalut ovat tervetulleita. Nyt kevään korvalla harrastevälineiden seuraksi puutarhakalusteet ja puutarhanhoitovälineet saadaan varmasti myös myyntiin. Ei kun uusimaan koko puutarha kerta heitolla. Halvemmalla ei moista remonttia saa muualta.

Vaikka viime aikoina kellarikerros ei ehkä ole ollut se kaiken myyvin osastomme, alkaa kevät tulollaan varmasti kutsumaan ihmisiä sinne taas hiljalleen. Uskallampa veikata että katutasossamme sijaitseva sisustushylly on saattanut viedä kellariltamme hieman asiakaskuntaa. Tietysti ajankohtana olemme vielä talven ja kevään murroskohdassa, jolloin talviliikuntavälineitä ei tule enää ostettua ja keväisempiä tuotteita ei vielä paljoa ole saatavilla.

Liikkeen aivan alkuaikoina lähes sitä mukaan kun tavaraa kellariin saapui, se myös meni. Alun innostus on siis ehkä hieman lähtenyt laskuun mutta uskomme kevään muuttavan taas kurssin suunnan. Aiheellisia ja tarpeellisia tuotteita kevään valmisteluun on siis varmasti jo lähiviikkoina saatavilla. Ja ainahan voi itse olla se ”ensimmäinen” myyjä 😉 Muut seuraavat varmasti perässä.

Siinä missä lasten ja aikuisten second hand puolilla myyntiaika normaalivarauksissa on 7 vrk/25€ + 10% provisio, on kellarikerroksessa myyntiaika 30 päivää veloituksetta 30% provisiolla, samoin kuin katutason vitriineissä. Mikäli siis tarpeettomia tavaroita ei kotoa paljoa löydy tai haluaa tuoda vain tietyn yksittäisen tuotteen myyntiin, on kellarikerroksemme siihen oiva paikka. Etenkin nyt kun kevätsiivous jo luudalla kolkuttelee monien varastojen ovia, haluamme olla auttamassa ns. ylimääräisen rahan ansaitsemisessa.

Kääntäkäämme siis yhdessä uusi sivu kevään suuntaan ja tavataan liikkeessä myyntien ja ostojen parissa!