Kevättä kohti mennään jo vauhdilla ja päivät pitenevät hetki hetkeltä enemmän. Aamulla ennen töihin lähtöä on pikku hiljaa kirkkaampaa ja lämpimämpää jos vertaa vielä tästä muutamaakin viikkoa taakse päin. Mukava huomata miten luonto alkaa herätä ja herätellä siinä samassa meitä kaikkia!

Liikkeessämme kevät näkyy jo monella eri tapaa. Ihmiset ovat selkeästi aktivoituneet enemmän lähtemään liikkeelle ja vaatteiden sovittaminenkin alkaa olla jo helpompaa kun ei tarvitse enää samalla tapaa harjoittaa kerrospukeutumista kun aiemmin. Ostoksia tulee tehtyä myös herkemmin kun pääsee sovittamaan, sillä näyttäähän vaatteet aivan erilaisilta päällä kuin rekissä. Kevään myötä liikkeessä on alettu viihtymään pidempiäkin aikoja ja tutkimaan tarjontaamme kunnolla.

Vaikka kevään tulon huomaa päivän pitenemisen ja ihmisten ostokäyttäytymisen myötä, kaiken parhaiten se ilmenee kuitenkin myyntiin tulleissa tuotteissa ja erityisesti väreissä. Sisustushyllymme ovat täynnä kaunista kodin pientä tavaraa ja sisustuselementtejä. Tällä hetkellä hyllyiltämme voit bongata esimerkiksi tauluja, kulhoja, pöydän pieniä tabletteja sekä jalallisia laseja.Tämän kevään trendejä myötäillen monissa tuotteissamme on näkynyt/näkyy luonnolliset materiaalit, ekologisuus sekä vaaleat värit.

Vaatteiden keskuudessa värit ovat vallanneet liikkeen ja talven tummat sävyt alkaneet siirtyä taka-alalle. Myös toppatakit, paksut neuleet ja talvikengät alkavat olla kuluttajilla unohdettujen listalla. Tilalle ovat kiilanneet ohuemmasta kankaasta valmistetut puserot, t-paidat ja farkut. Myös vaatteissa on alkanut selvästi näkyä kevään trendit ja erityisesti trendivärit. Violettia, vihreää, mustavalkoista ja vaalean punaista on tarjolla lähes jokaisessa rekissä.

Vaikka jokaisen kanssa varmasti olemmekin yhtä mieltä siitä että kevät on kylmän ja lumisen talven jälkeen enemmän kuin tervetullut, on se valitettavasti tuonut mukanaan myös viime kevään tavoin poikkeusolot koko Suomeen koronan vuoksi. Liikkeessämme olemmekin joutuneet pohtimaan sekä koronan hyötyjä että haittoja omaan toimintaamme kohdistuen. Hyötyjä on ollut haastavampi löytää mutta positiivisella mielellä saimme sellaisiakin kaivettua esiin.

Tällaisina aikoina osaamme iloita pienistäkin asioista, joten näemme huomattavina hyötyinä muun muassa sen että liikkeessämme käy päivittäin ihmisiä eikä avaamispäivästä lähtien yhtenäkään päivänä myyntituloksemme ole jäänyt nollaan. Puhumattakaan siitä että saamme pitää työstämme kiinni. Negatiivisista asioista voisi tehdä kokonaisen listan, mutta halusimmen haittapuolien kaivelun sijaan keskittyä positiiviseen. Siksi koemmekin että suurin haittapuoli on siinä ettemme pysty toteuttamaan kaiken keskellä lukuisia ideoitamme laajennusten ja myynnin edistämisen suhteen.

Tästä aasinsiltana haluamme muistutella kaikkia tulevaisuudessa siintävästä pihakirppis-tapahtumasta, jota olisi tarkoitus alkaa pitämään kesäsunnuntaisin myymälämme parkkipaikalla. Ihmiset ovat siis tervetulleita myymään itse omia tavaroitaan ja nauttimaan ulkoilmasta. Koska haluamme kuunnella enemmän asiakaskuntamme mielipiteitä, tahdommekin antaa teille mahdollisuuden vaikuttaa tuleviin tapahtumiimme. Mikäli juuri sinulla on mielessäsi toteuttamisen arvoinen tapahtuma, kerro siitä meille sähköpostitse . Me teemme kaiken voitavamme sen eteen.

Vielä viimeisenä haluaisimme muistuttaa hieman ajankohtaisemmasta asiasta. Maalis- ja huhtikuun ajan liikkeemme on sunnuntaisin suljettu, joten palvelemme ainakin toistaiseksi maanantaista lauantaihin tuttujen aikataulujen mukaan eli arkisin 10-18 ja lauantaisin 11-15. Toukokuun puolella palaamme jälleen tuttuun viikkorytmiin:)

Muistakaa ihmiset pysyä kärsivällisinä ja noudattaa suosituksia, jotta pääsemme taas mahdollisimman pian palaamaan normaaliin arkeen!