KEVÄTTÄ ILMASSA

Kevät alkaa selvästi pikkuhiljaa tehdä tuloaan. Aamujen kovista pakkasista huolimatta ovat päivät jo alkaneet lämpeämään ja liikkeen kahvilassa istuskellessa huomaa ikkunoista tulvivan valon ja auringon jopa lämmittävän. Myös liikkeeseen vaatteita tuoneet ovat varmasti huomanneet miten keväisempiä tuotteita on alettu ostaa jo enemmän ja talviset jääneet ehkä jopa taka-alalle. Pitkän ja kylmän talven jälkeen kevät otetaankin vastaan enemmän kuin mielellään.

Tämän kertaisen postauksen aiheeksi on valikoitunut tapahtuma, jota olemme suunnitelleet jo liikkeen avaamispäivistä lähtien. Haluamme alkaa luomaan viikonloppuihin enemmän tietynlaista yhteisöllisyyttä näinä haastavina aikoina. Tarkoituksena olisi alkaa pitämään pihakirppistä sunnuntaisin. Mielestämme tapahtuma on realistinen järjestettävä, sillä se pidetään kuitenkin ulkotiloissa. Tietenkin myös liikkeemme palvelee tässä yhteydessä mutta tarkoituksenamme on antaa juuri teille myyjille mahdollisuus näyttää kyntenne.

Tapahtumapaikaksi olemme valikoineet parkkialueemme, sillä sunnuntaisin pysäköintihän on maksutonta joten auton voi jättää vaikka tien viereen. Alue on tilava ja tarjoaa loistavat puitteet järjestää tämän kaltaisia erilaisia juttuja. Myyjät voivat itse ottaa kotoa mukaansa myyntipöydät tai napata liikkeestämme tyhjiä rekkejä. Nämä ovat maksuttomia mutta parkkipaikan myyntialueesta otamme vuokramaksun.

Tapahtuman oheen olemme ajatelleet ottaa myös makkaranpaistopisteen. Kahvilan on muutenkin tarkoitus jo tuohon aikaan olla monipuolisempi ja tarjota enemmän vaihtoehtoja esimerkiksi lapsille. Pihakirppistä suunnittelemme siis keväämmälle, kunhan lumista ja pakkasista päästään eroon. Tarkkaa ajankohtaa on vielä mahdotonta sanoa sillä ilmojen armoillahan tässä ollaan kun kyse on ulkoilmatapahtumasta. Toivottavasti asiaan päästään kuitenkin mahdollisimman pian ja saadaan toivottaa kevät kunnolla tervetulleeksi.

Markkinoimme tapahtumaa myöhemmin kun osaamme sanoa ajankohdasta edes suuntaa-antavasti, joten sillä välin on hyvää aikaa tutusua omien kaappien ja varastoiden sisältöön ja kerätä käyttämättä jääneet vaatteet ja tavarat mukaan odottamaan pihakirppistämme ja tehdä samalla tilaa uusille tavaroille kesän varalle.