LASTEN KIRPPIKSEN KINGIT!

Ulkona paukkuu pakkaset ja aurinko paistaa. Ihan parasta!

Talven loppukirin innoittamina olemme järjestämässä lämminhenkistä sisätilatapahtumaa liikkeemme yläkerrassa 27.2.2021. Otsikon mukaisesti kyseessä on siis lasten kirppikseen liittyvä tapahtuma. Haluamme antaa hieman näkyvyyttä kyseiselle osastolle, onhan siellä sentään loistavat tilat ja puitteet myydä tavaraa.

Ideana on siis lyhykäisyydessään televisiostakin tutun kirppiksen kingi-ohjelman formaatin lievä jäljittely. 21.2.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen itsensä ilmiantaneiden kanssa järjestämme pop-up kirppiksen, jossa siis ilmoittautuneet myyjät pääsevät itse tekemään kauppoja ihan konkreettisesti. Jokaiselle on varattu yksi rekki ja hyllytilaa myyntipaikkaa varten. Kahden tunnin myyntijaksosta veloitamme vain 10€. Kaikilla myymään tulevilla on muuten oltava mukana omat vaihtorahat. Haluamme myös tarjota jokaiselle myyjälle kaupanpäälle kupin kuumaa kahvia ja itse tehdyn suklaa cookien.

 

Tapahtuma järjestetään vain jos ilmoittautuneita on vähintään 10. Enimmäismääräksi olemme asettaneet 20 turvarajoitusten vuoksi, vaikka paikkoja olisi tarjolla enemmänkin. Siksi toivommekin jokaisen perehtyvän nyt huolella omiin varastoihinsa ja varmistamaan oman myyntipaikkansa sekä tukevan muita kestävän kehityksen voimin. Kaikkihan me tiedämme miten korona-ajat ovat vaikuttaneet myös monien taloudelliseen elämään joten mikä sen parempi tapa auttaa ja tulla autetuksi kuin pakata pieneksi jääneet tai muuten käyttämättä jääneet lasten vaatteet ja tarvikkeet ja tulla viettämään mukava lauantai myynnin ja ostosten tekemisen merkeissä meidän kanssamme!

Toisin kuten yllä mainitun tv-ohjelman mukaan, me emme halua parhaan myynnin tehneen vievän mukanaan muidenkin myyjien rahoja vaan me haluamme kannustaa myymään entistä kovemmin. Toivomme kaikkien pitävän tarkasti kirjaa omista myynneistään, sillä parhaan myyntituloksen tehnyt palkitaan ilmaisella myyntipaikalla 7 päivän ajan, joko aikuisten tai lasten kirppiksen puolelta. Miten vain itse haluaa. Myyntijakson alkamisajan saa tietenkin määritellä itse.

Toivottavasti ihmiset jaksaisivat kiinnostua tämän kaltaisesta tapahtumasta ja saisimme yläkerran myyjiä täyteen. Me tietenkin hoidamme markkinoinnin sekä etukäteen että tapahtuman aikana. Itse olemme tulevasta enemmän kuin innoissamme ja haluamme antaa kaiken mahdollisen tukemme ja apumme myyjille. Toivottavasti olette tekin!